Skip to main content

Το κόστος εκπαίδευσης του σκύλου σας ποικίλλει, ανάλογα την υπηρεσία που επιθυμείτε. Ο εκπαιδευτής του σκύλου είναι σε θέση να:

  1. Μας επισκέπτεται για να εκπαιδεύσει το σκύλο μας.

Εκπαίδευση σκύλων τιμές, στο σπίτι.

Στη  περίπτωση που ο εκπαιδευτής μας επισκέπτεται στο σπίτι μας για την εκπαίδευση του σκύλου, αυτό γίνεται 1-2  φορές την εβδομάδα και τα μαθήματα γίνονται μαζί με τον ιδιοκτήτη. Η διάρκεια της εκπαίδευσης συνήθως είναι μία ώρα και το αντικείμενο της είναι η συμπεριφορά του σκύλου μέσα και έξω από το σπίτι, όπου διδάσκεται τη βασική υπακοή και την υπηρεσία της άρνησης τροφής.

Η τιμή γι αυτή την υπηρεσία είναι από 500 € ΄ςως 650€ και είναι σε συνάρτηση με το πακετο επιλογη σας



Η ποιοτική επιλογή του εκπαιδευτή σκύλων

Έχω τη γνώμη ότι είναι 2 τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να συνδυάζονται για την εκπαίδευση ενός σκύλου:

Να υπάρχει μια ποιοτική υπηρεσία που να μπορεί να επιλύσει τα προβλήματα που προκύπτουν απο την συμβίωση με ένα σκύλο ολοκληρωτικά, διότι αν δεν συμβεί αυτό το αποτέλεσμα θα είναι πολύ κακό αφού τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και ακόμα χειρότερα να μεγαλώνουν.

Θα πρέπει να υπάρχει ένα λογικό κόστος, το οποίο θα είναι αντάξιο της υπηρεσίας που θα μας παρέχει ο εκπαιδευτής. Ως εκ τούτου θα πρέπει εξ αρχής το συνολικό κόστος να έχει συμφωνηθεί και από τις 2 πλευρές.


Προσοχή στους μη επαγγελματιες.

Υπάρχουν και επιτήδειοι στο χώρο. Όταν δεν παίρνετε σαφή απάντηση για το πόσα μαθήματα θα χρειαστεί ο σκύλος σας για την εκπαίδευση του και σας προσφέρουν μια ελκυστική τιμή γι αυτό αλλά στο τέλος θα την αυξήσουν ξαφνικά, τότε μάλλον αυτή είναι μία τέτοια περίπτωση. Επίσης προς  το τέλος θα σας ζητήσουν να κάνετε περισσότερα μαθήματα έτσι ώστε να ολοκληρώσετε την εκπαίδευση.

Πιθανότατα είναι παράνομοι χωρίς πιστοποίηση και δεν γνωρίζουν το αντικείμενο συνεπώς η τιμή τους είναι πολύ χαμηλή  χωρίς δυνατότητα απόδοσης Φ.Π.Α. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην επιλογή του εκπαιδευτή του σκύλου σας.

Leave a Reply